Kunst project op Basisschool OBS De Klim-OP

Superleuk om een door Ingrid Romeijn Art bedacht schoolproject uitgevoerd te zien worden.

Ongeveer 80 leerlingen van obs De Klim-op uit Hoornaar zijn, verdeeld over 4 dagen, bezig geweest om met recycle materialen hun eigen unieke kunstwerk te creëren. Vol enthousiasme zijn de kinderen aan de slag gegaan en met wat extra hulp van o.a. ouders en oma’s zijn er mooie resultaten gemaakt. De kunstwerken zullen op de Fancyfair die de school houdt verkocht worden. De opbrengst zal naar een goed doel gaan.

Music

Voor de nieuwe ruimte in De Popschool locatie Hardinxveld- Giessendam, ontwierp en maakte ik deze muzikale Streetart achtige muurschildering.  Op de pagina Muurschilderingen zie je het volledige resultaat.

Feestelijke opening

Samen met bewoners en belangstellenden vierde woningcorperatie Fien Wonen de oplevering van de vernieuwde Oranjebuurt in Boven- Hardinxveld. Ingrid Romeijn Art was daarbij uitgenodigd om de aanwezige kinderen van een leuke schmink te voorzien.

Muurtekst in babykamer

Een geschilderde muurtekst, welke geheel naar wens gemaakt kan worden, geeft de babykamer net dat sfeervolle extraatje

Geslaagd voor Masteryear Bodypainten

Geslaagd!
Dit jaar heb ik een masteryear Bodypainten gevolgd bij Tera Bakker.
Mijn examenpaint was een full-bodypaint waar ik 5,5 uur de tijd voor had.
Met 84 uit 100 punten ben ik dik tevreden en supertrots op mijn aller allereerste fullbody.

Het thema voor deze examenpaint was: Revolutionary Dreams

Hierbij mijn interpretatie:
*Mijn droom is dat de wetenschap een vaccin tegen de ziekte kanker ontwikkelt waardoor er niemand meer aan deze ziekte hoeft te overlijden.

– In mijn paint heb ik mijn droom weergegeven:
De tumor die behandeld wordt maar ook al weer zichtbare uitzaaiingen, Het roze aandachtslint van de Stichting Pink Ribbon, Mijn hoed van de wetenschap die symbool staat voor kankerinstituut Daniel den Hoed.
Van daaruit doen de wetenschappers onderzoeken. Onderzoeken in strijd tegen de kanker. De bokshandschoen die symbool hier voor staat, maakt de tumoren kapot en deze worden weer mooie cellen.

Voor onderzoek is veel geld nodig en daarom ben ik al diverse keren in actie gekomen op mijn racefiets om geld in te zamelen voor het goede doel. Een aandeel dat klein is maar wel bijdraagt en dus weer een stapje dichter bij mijn droom. ( headpiece)
Ik heb een droom en die wilde ik graag met jullie delen want samen dromen is zoveel krachtiger dan er alleen voor staan

Geslaagd voor vakopleiding Grimeur

GESLAAGD
Met mijn creatie van de cursus Kap-en Haarwerk heb ik vandaag mijn vakopleiding bij Faces afgerond. Vanaf vandaag ben ik gecertificeerd Alround Make-up Artist ( grimeur)

Mario

Gabi heeft een nieuwe kamer en daarin mocht ik voor hem Mario schilderen. In de map muurschilderingen zie je meer foto’s van deze schildering. Hier een afbeelding met mijzelf erbij zodat de grootte beter zichtbaar is. Hoogte van de schildering meet 1.30 mtr

Panda

Vandaag had ik de prijswinnares van de gewonnen bellypaint op bezoek. Zij hoopt over ongeveer 7 weekjes te bevallen van een jongetje. Ik maakte deze panda voor haar.

Jungle in de babykamer

” Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”! Een geweldige uitdaging was deze muurschildering met daarbij het verzoek om de babydieren een realistische uitstraling te geven. Nooit eerder schilderde ik dit maar ik kreeg ál het vertrouwen van de opdrachtgevers. Echt geweldig was dat; dank jullie wel! Hierbij het eindresultaat waar ik erg blij van word en ik hoop de kleine “bewoner” van dit kamertje strakjes ook. Meer foto’s zijn te vinden op de pagina  Muurschilderingen

 

Muurschildering Piratenkamer

Jort (6) heeft een nieuwe slaapkamer met een echt piratenbed gekregen. Vandaag was ik te gast bij hem en mocht ik de kamer nog mooier maken door een échte stoere piratenskull boven zijn bed te schilderen. Een arbeidsintensief schilderwerk. Zoals je kunt zien betreft het een schuine wand en dat is altijd wat ongemakkelijk. Het eindresultaat is er echter niet minder om. Jort zijn woorden waren :” Supervet!” en daar heeft hij helemaal gelijk in 🙂 Veel plezier van je muurschildering Jort!