Gepersonaliseerde Notebooks- Handpaintend

Als je ècht een bijzonder, origineel en persoonlijk cadeau wilt geven….. Wil je je ouders bedanken omdat ze altijd voor je klaar staan? Of wil je je zoon of dochter laten weten dat je trots op hem of haar bent. Hoe fijn is het om door een goede vriend /vriendin verrast te worden? Een aardigheidje als blijk van waardering voor jullie vriendschap. Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar het zijn vaak je collega’s die je werk nog leuker maken. Met dit leuke bedankje, laat je een collega zien dat je hem of haar waardeert. Een buurman of buurvrouw die altijd je pakketjes aanneemt, je hond uitlaat of je vuilnisbak aan de straat zet? Laat hem of haar weten hoe belangrijk hij of zij voor je is. En soms verdien je gewoon een leuk cadeau voor jezelf, want ook jij verdient het om verwend te worden! Heb je bijvoorbeeld dat ene moeilijke tentamen gehaald? Of die felbegeerde promotie gemaakt op het werk, een vriendin in nood geholpen of heb je gewoon behoefte om een leuk cadeau voor jezelf te kopen? Ben je dus op zoek naar een persoonlijk en origineel cadeau voor een bijzonder persoon of een speciale gelegenheid? Dan hoort dit notebook zeker thuis in het rijtje van originele cadeaus. Leuk als origineel bedankje, verjaardagscadeau of afscheidscadeau! Lijkt het je wat? De notitieboekjes zijn zwart, formaat A5 en gelinieerd. De kaft wordt gepersonaliseerd door Ingrid Romeijn Art. Ieder boekje is dus uniek omdat de afbeelding handgeschilderd wordt. Je bepaalt dus zelf, samen met Ingrid Romeijn Art, de cover. Ingrid Romeijn Art ontwerpt, creëert en schildert naar jouw wens. Wil je het boekje versturen? Ook dat regelen wij. In een stevig brievenbusdoosje wordt het boekje mooi verpakt en naar de ontvanger verzonden. En extra leuk is dan natuurlijk de persoonlijke notitie van jou als gever erbij. Meer weten over dit notitieboekje  Neem dan contact op door te mailen naar info@ingridromeijnart.nl of door een privébericht te sturen. Prijzen vanaf € 19.95 ( ex verzending)

Muurschildering in massagepraktijk

Is het echt zo dat een rustieke kleur in je interieur ook rust geeft? Bij Massagepraktijk Aand8+ hebben ze dat goed begrepen. De praktijkruimte van Mandy en Eric is dan ook zo ingericht dat deze één en al liefde, rust en aandacht uitstraalt. Zij maakten daarbij gebruik van een naturel getint kleurenpalet. Ingrid Romeijn Art mocht deze deze ruimte nog sfeervolle maken door er een muurschildering in te maken. Een mooie afbeelding die zo goed past in de deze ruimte. Echt een toevoeging! Ben je nu ook een toe aan momentje voor jezelf? waar er aandacht en tijd is voor jou? Kijk dan eens op de website van massagepraktijk Aand8+ en maak een afspraak voor een massage. Ervaar het zelf.

www.massagegorinchem.nl

Sinterklaasfeest

Sinterklaas en zijn Pieten brachten zaterdag 30 november een bezoekje aan Van Hoften Installatiebedrijf in Hardinxveld- Giessendam.

De aanwezige kinderen op dit gezellige bedrijfs-Sinterklaasfeest mocht ik van een mooie facepaint of een glittertattoo voorzien.

Geslaagd Masteryear 2 Bodypaint

Dit jaar heb ik een tweede masteryear Bodypainten gevolgd bij Tera Bakker.
Mijn examenpaint was een full-bodypaint waar ik 5,5 uur de tijd voor had.
Met 77  uit 100 punten ben ik geslaagd en supertrots op mijn tweede fullbody.

Het thema voor deze examenpaint was: Modern Society

Hierbij mijn interpretatie: Verbinding

Welvarend en in verbinding met de rest van de wereld, zo staan wij in onze huidige samenleving. Maar voelen we ons daar tevreden bij? Voelen wij ons zelf niet enorm vastgebonden en werkt dat niet bijna verstikkend in deze prestatiemaatschappij. Dolen we niet rond in ons streven naar vernieuwing, verandering en verbetering en zijn we niet vooral op zoek naar dat ene wat we liefde en geluk noemen?

De weg naar het licht, ligt echter in onszelf want om ons te kunnen verbinden met de rest van de wereld is het zo van belang om te beseffen dat we eerst de verbinding met onszelf moeten vinden. In deze stormachtige en bewogen wereld is het goed ons te realiseren dat we ons vast kunnen aan onze eigen fundering, aan ons eigen anker. Vanuit die solide en stevige basis, vanuit die kracht kunnen wij onze vleugels uitslaan om te mogen gaan vliegen.

Laten wij met elkaar een kunstenaar van het leven worden waarin we ons niet alleen bewust zijn van de wereld om ons heen maar dat we ons juist bewust worden van ons eigen zijn.

Als we dat met elkaar kunnen, dat we beseffen dat we de sleutel van geluk zelf in handen hebben, dat we niet afhankelijk zijn van anderen of of welke omstandigheden dan ook; dan pas wordt verbinding Liefde en Geluk

  • Ingrid Romeijn november 2019

 

Kunst project op Basisschool OBS De Klim-OP

Superleuk om een door Ingrid Romeijn Art bedacht schoolproject uitgevoerd te zien worden.

Ongeveer 80 leerlingen van obs De Klim-op uit Hoornaar zijn, verdeeld over 4 dagen, bezig geweest om met recycle materialen hun eigen unieke kunstwerk te creëren. Vol enthousiasme zijn de kinderen aan de slag gegaan en met wat extra hulp van o.a. ouders en oma’s zijn er mooie resultaten gemaakt. De kunstwerken zullen op de Fancyfair die de school houdt verkocht worden. De opbrengst zal naar een goed doel gaan.

Music

Voor de nieuwe ruimte in De Popschool locatie Hardinxveld- Giessendam, ontwierp en maakte ik deze muzikale Streetart achtige muurschildering.  Op de pagina Muurschilderingen zie je het volledige resultaat.

Feestelijke opening

Samen met bewoners en belangstellenden vierde woningcorperatie Fien Wonen de oplevering van de vernieuwde Oranjebuurt in Boven- Hardinxveld. Ingrid Romeijn Art was daarbij uitgenodigd om de aanwezige kinderen van een leuke schmink te voorzien.

Muurtekst in babykamer

Een geschilderde muurtekst, welke geheel naar wens gemaakt kan worden, geeft de babykamer net dat sfeervolle extraatje

Geslaagd voor Masteryear Bodypainten

Geslaagd!
Dit jaar heb ik een masteryear Bodypainten gevolgd bij Tera Bakker.
Mijn examenpaint was een full-bodypaint waar ik 5,5 uur de tijd voor had.
Met 84 uit 100 punten ben ik dik tevreden en supertrots op mijn aller allereerste fullbody.

Het thema voor deze examenpaint was: Revolutionary Dreams

Hierbij mijn interpretatie:
*Mijn droom is dat de wetenschap een vaccin tegen de ziekte kanker ontwikkelt waardoor er niemand meer aan deze ziekte hoeft te overlijden.

– In mijn paint heb ik mijn droom weergegeven:
De tumor die behandeld wordt maar ook al weer zichtbare uitzaaiingen, Het roze aandachtslint van de Stichting Pink Ribbon, Mijn hoed van de wetenschap die symbool staat voor kankerinstituut Daniel den Hoed.
Van daaruit doen de wetenschappers onderzoeken. Onderzoeken in strijd tegen de kanker. De bokshandschoen die symbool hier voor staat, maakt de tumoren kapot en deze worden weer mooie cellen.

Voor onderzoek is veel geld nodig en daarom ben ik al diverse keren in actie gekomen op mijn racefiets om geld in te zamelen voor het goede doel. Een aandeel dat klein is maar wel bijdraagt en dus weer een stapje dichter bij mijn droom. ( headpiece)
Ik heb een droom en die wilde ik graag met jullie delen want samen dromen is zoveel krachtiger dan er alleen voor staan

Geslaagd voor vakopleiding Grimeur

GESLAAGD
Met mijn creatie van de cursus Kap-en Haarwerk heb ik vandaag mijn vakopleiding bij Faces afgerond. Vanaf vandaag ben ik gecertificeerd Alround Make-up Artist ( grimeur)